Jaloers: de ellendige zomer van Sandra-zonder-S


Mijn jeugdboek Jaloers (uitgeverij Kluitman) is een spannend, zomers meidenboek.

Andra van veertien vindt het helemaal niet meer gezellig op school. Ze mist haar bestie Selina, die naar de gymnasiumklas is gegaan. Gelukkig is het bijna zomervakantie en mag Andra met Selina en haar familie mee naar een camping in Italië. Dan wordt alles weer zoals vanouds! Maar dan hoort ze dat Veerle, een meisje uit Selina’s klas, ook meegaat. Dat ziet Andra helemaal niet zitten. Ze laat Veerle echt niet tussen Selina en haar in komen!

Het wordt er niet beter op als Veerle op de camping verkering krijgt met de jongen op wie Andra verliefd is, en de verschrikkelijke vriend van Selina’s zus ook op de camping komt staan en opdringerig wordt. Lukt het Andra om van hem af te komen? En is Veerle echt zo’n rotmeid als ze denkt?

Ik wil dat boek!

Jaloers is te koop bij de boekwinkel bij jou in de buurt. Ook kun je het online bestellen bij alle boekwinkels met een webshop. Jaloers is natuurlijk ook te leen bij de bibliotheek, zowel in Nederland als in België. Of jij nu zelf naar het buitenland gaat of niet: jouw vakantie is pas compleet met dit spannende boek!

Jouw mening

Heb je Jaloers gelezen? Wat vond je ervan?
Laat een review achter op Hebban of Goodreads!

Enkele lezers kwamen Jaloers tegen in de boekwinkel. Ze stuurden me deze foto’s. Leuk, bedankt allemaal!

ISBN 978 90 206 5469 1
Gebonden uitgave | 12+

foto Annette van t Hull
Interview met Annette over Jaloers in De Gelderlander Foto: Sven Menschel

Spannend en soms zo herkenbaar

Lezersrecensie

Perfect om op de achterbank te lezen op weg naar je vakantie

Lezersrecensie

Nagelbijtende pagina’s

Lezersrecensie