Jaloers: de ellendige zomer van Sandra-zonder-S

Deze zomer verkrijgbaar! Mijn jeugdboek Jaloers is onlangs uitgekomen bij Uitgeverij Kluitman. Een spannend, zomers meidenboek.

Waar gaat het over?

Andra van veertien vindt het helemaal niet meer gezellig op school. Ze mist haar bestie Selina, die naar de gymnasiumklas is gegaan. Gelukkig is het bijna zomervakantie en mag Andra met Selina en haar familie mee naar een camping in Italië. Dan wordt alles weer zoals vanouds! Maar dan hoort ze dat Veerle, een meisje uit Selina’s klas, ook meegaat. Dat ziet Andra helemaal niet zitten. Ze laat Veerle echt niet tussen Selina en haar in komen!

Het wordt er niet beter op als Veerle op de camping verkering krijgt met de jongen op wie Andra verliefd is, en de verschrikkelijke vriend van Selina’s zus ook op de camping komt staan en opdringerig wordt. Lukt het Andra om van hem af te komen? En is Veerle echt zo’n rotmeid als ze denkt?

Hebben!

Of jij dit jaar nu zelf naar het buitenland gaat of niet, jouw zomer is pas compleet met dit spannende boek. Jaloers is verkrijgbaar via de boekhandel bij jou in de buurt. Online kun je het bestellen bij Brunabol.com of andere online boekverkopers.

Enkele lezers kwamen Jaloers tegen in de boekwinkel op hun vakantieadres. Ze stuurden me deze foto’s. Leuk, bedankt allemaal!

ISBN 978 90 206 5469 1
Gebonden uitgave | 12+

Interview met Annette over Jaloers

DeGelderlander

Zeker de moeite waard om te lezen

In de Boekenkast

Spannend en soms zo herkenbaar

Living in Books

Perfect verhaal om op de achterbank te lezen op weg naar je vakantie

Boekiewoogie

Een vlot jeugdboek

Recensie Hebban