Jaloers: de ellendige zomer van Sandra-zonder-S


Mijn jeugdboek Jaloers is afgelopen zomer uitgekomen bij Uitgeverij Kluitman. Een spannend, zomers meidenboek.

Andra van veertien vindt het helemaal niet meer gezellig op school. Ze mist haar bestie Selina, die naar de gymnasiumklas is gegaan. Gelukkig is het bijna zomervakantie en mag Andra met Selina en haar familie mee naar een camping in Italië. Dan wordt alles weer zoals vanouds! Maar dan hoort ze dat Veerle, een meisje uit Selina’s klas, ook meegaat. Dat ziet Andra helemaal niet zitten. Ze laat Veerle echt niet tussen Selina en haar in komen!

Het wordt er niet beter op als Veerle op de camping verkering krijgt met de jongen op wie Andra verliefd is, en de verschrikkelijke vriend van Selina’s zus ook op de camping komt staan en opdringerig wordt. Lukt het Andra om van hem af te komen? En is Veerle echt zo’n rotmeid als ze denkt?

Lezen!

Of jij zelf naar het buitenland gaat of niet, jouw vakantie is pas compleet met dit spannende boek. Jaloers is verkrijgbaar via de boekhandel bij jou in de buurt. Ook is het online te koop. Je kunt het bestellen bij alle online boekverkopers. Jaloers is te leen via de bibliotheek.

Jouw mening

Heb je Jaloers gelezen? Wat vond je ervan? Laat je review achter op Hebban of Goodreads!

Enkele lezers kwamen Jaloers tegen in de boekwinkel. Ze stuurden me deze foto’s. Leuk, bedankt allemaal!