De babysitter


Mijn nieuwe jeugdnovelle De babysitter (uitgeverij Kluitman) ligt in de winkels. Een superspannend boek voor lezers vanaf 13 jaar.

Een oppasavond eindigt in een drama

Jelena is supertrots op haar nieuwe baantje, dat ze helemaal zelf geregeld heeft. Ze gaat oppassen op peuter Maeve. Tijdens haar eerste oppasavond krijgt ze een appje van haar crush Jordy: of ze met hem en zijn vrienden komt chillen op een strandje bij de rivier. Jelena baalt dat hij dat uitgerekend vanavond vraagt. Dit is haar grote kans om Jordy’s nieuwe vriendin te worden, maar ze kan Maeve toch niet alleen thuis laten? Dan bedenkt ze dat ze Maeve gewoon mee kan nemen.

Eenmaal op het strandje loopt het helemaal uit de hand. De ex van Jordy is er, en Jordy en zijn vrienden krijgen ruzie met een andere groep jongeren. Jelena probeert de situatie te ontvluchten, maar het is al te laat. Als Maeve en zij erbij betrokken raken, realiseert ze zich dat ze iets heel doms heeft gedaan. Hoe gaat ze zich hier ooit nog uit redden?

Novelle-reeks

De babysitter is onderdeel van de reeks jeugdnovelles van uitgeverij Kluitman. Boeken die niet te dik, maar wél spannend zijn. Er zijn er al een heleboel: allemaal geschreven door bekende auteurs.

Tegel quote De babysitter

Een novelle die je niet weg kan leggen

Lezersrecensie
De Babysitter cover

Ik wil dat boek!

De babysitter is te koop bij de boekwinkel bij jou in de buurt. Ook kun je het online bestellen bij alle boekwinkels met een webshop.

ISBN 978 90 206 9657 8
Gebonden uitgave | 13+

Een heerlijk spannend en meeslepend verhaal

Lezersrecensie

Een bloedstollend verhaal met een keiharde levensles, een novelle die aangrijpt

Lezersrecensie

Jouw mening

Heb je De babysitter gelezen? Wat vond je ervan?
Laat een review achter op Hebban of Goodreads!