VERWACHT – De babysitter


In juni komt mijn jeugdnovelle De babysitter (uitgeverij Kluitman) uit. Een superspannend boek voor lezers vanaf 13 jaar.

Een oppasavond eindigt in een drama

Jelena is supertrots op haar nieuwe baantje, dat ze helemaal zelf geregeld heeft. Ze gaat oppassen op peuter Maeve. Tijdens haar eerste oppasavond krijgt ze een appje van haar crush Jordy: of ze met hem en zijn vrienden komt chillen op een strandje bij de rivier. Jelena baalt dat hij dat uitgerekend vanavond vraagt. Dit is haar grote kans om Jordy’s nieuwe vriendin te worden, maar ze kan Maeve toch niet alleen thuis laten? Dan bedenkt ze dat ze Maeve gewoon mee kan nemen.

Eenmaal op het strandje loopt het helemaal uit de hand. De ex van Jordy is er, en Jordy en zijn vrienden krijgen ruzie met een andere groep jongeren. Jelena probeert de situatie te ontvluchten, maar het is al te laat. Als Maeve en zij erbij betrokken raken, realiseert ze zich dat ze iets heel doms heeft gedaan. Hoe gaat ze zich hier ooit nog uit redden?

Novelle-reeks

De babysitter is onderdeel van de reeks jeugdnovelles van uitgeverij Kluitman. Boeken die niet te dik, maar wél spannend zijn. Er zijn er al een heleboel: allemaal geschreven door bekende auteurs.

De Babysitter cover
ISBN 978 90 206 9657 8
Gebonden uitgave | 13+

Ik wil dat boek!

De babysitter is vanaf juni te koop bij de boekwinkel bij jou in de buurt. Ook kun je het dan online bestellen bij alle boekwinkels met een webshop.