Boekenweek

Van 25 maart tot 2 april is het weer boekenweek. Wat doe ik tijdens boekenweek, behalve lezen? Allemaal leuke dingen natuurlijk!

Op zaterdagavond 25 maart ben ik als Arnhemse auteur te gast op het Arnhemse Boekenfeest. Dat is een groot literair feest georganiseerd door Rozet, Bibliotheek Arnhem, en boekhandels Het Colofon en Hijman Ongerijmd. Hoofdgast is Herman Koch. En in het kader van het boekenweekthema Verboden Vruchten wordt er Argentijnse tango gedanst. Heb je nog geen exemplaar van Grote meisjes? Je kunt het ter plekke door me laten signeren.

Op woendagavond 29 maart draag ik mijn nieuwste korte verhaal voor in het Huis van Puck, tijdens de literaire avond die Schrijverscafe Oscar in samenwerking met dit theater organiseert. Een avond rondom het thema Over-Leven, vol proza, poëzie en theater.