Boekpresentatie 12 november in Den Haag

Inmiddels is ook de datum van de presentatie van mijn bundel “Grote meisjes” in Den Haag bekend: zaterdag 12 november. Deze middag zal in het teken staan van zowel “Grote meisjes” als het debuut van Rob Verschuren, “Stromen die de zee niet vinden”. Ook zijn bundel is onderdeel van de Extaze-reeks van uitgeverij In de Knipscheer.

Waar & wanneer
Voor de presentatie van “Grote meisjes” kun je op donderdag 3 november om 20.00 uur in Arnhem terecht bij boekhandel Hijman Ongerijmd (Grote Oord 15, Arnhem). Alvast een tipje van de sluier: Power poete Suzanne Gerrits zal ter ere van mijn bundel een gedicht voordragen geinspireerd op het thema grote meisjes.

Op zaterdag 12 november ben je om 15.30 uur van harte welkom in Den Haag bij boekhandel Douwes (Herengracht 60, Den Haag) voor de gezamenlijke presentatie vam “Grote meisjes” en “Stromen die de zee niet vinden”.

Vergeet niet om je aan te melden via indeknipscheer@planet.nl