Presentatie eerste deel Extazereeks

Op zaterdag 21 mei was ik in Den Haag bij de feestelijke presentatie van eerste boek in de Extazereeks, een serie debuten van auteurs die eerder in het literaire tijdschrift Extaze publiceerden.CoverUlisesDef.indd

Het eerste deel is de verhalenbundel “De mooie mond van Bobby Cespedes” van de Vlaamse schrijver Ulises Segura.Mijn verhalenbundel zal een van de volgende in de reeks zijn, en dit najaar verschijnen.

Op de terugweg in de trein meteen al zitten lezen in De mooie mond van Bobby Cespedes. Trots dat ik dit boek in handen had. Het zijn verhalen die je even doen verstillen. Het zijn verhalen die tijd nodig hebben om op je in te werken, zodat je in de trein een paar minuten uit het raam moet staren voordat je aan het volgende begint. Ze zijn intrigerend en ze blijven je bij.

De Extazereeks is een samenwerking tussen de redactie van het tijdschrift Extaze en Uitgeverij In de Knipscheer.